Громадянам України

Чи можу я просити щось у Бога?

Ми просто повинні пам’ятати, що ми служимо Богові, який може зробити набагато більше, ніж ми можемо просити або уявити. Ми просто повинні припинити обмежувати його і дати собі свободу вимагати таких великих речей. Зрештою, він сказав нам це зробити.14 листопада 2023 р

Це нормально просити Божого благословення щоразу, коли ви молитеся, але якщо ви говорите конкретно з Богом, коли молитеся, Він відповість на ваші конкретні молитовні прохання.” Так само, як і для всіх нас, коли ми ходимо з Богом, для Джоела настав час, коли його попросили стати на крок вище в молитві.

Матвій 7:7 NLT говорить: «Продовжуйте просити, і ви отримаєте те, про що просите.” В Івана 16:24 NLT сказано: «Просіть, використовуючи Моє Ім’я, і ви отримаєте, і ви матимете велику радість». 1 Івана 5:14-15 NLT говорить: «І ми впевнені, що Він чує нас, коли ми просимо про щось, що Йому подобається.

І все, чого ви попросите в молитві, отримаєте, якщо будете мати віру (Мт. 21:21-21; пор. Мк. 11:22-24, Лк. 17:6). По суті, це те саме, що ми бачили під час невдалого екзорцизму: не має значення розмір того, про що ви просите, тому що Бог має силу зробити все.

Зауважте, що насолода Господом передує отриманню бажань нашого серця. Коли ми робимо Бога якорем нашої насолоди, ми матимемо бажання, які змінюватимуться і будуть більше схожі на Його. Отже, чи маємо ми молитися за наші бажання? так!

Розпитувати Бога завжди здорово, допомагає нам сприймати, робить нас зрілими, не помилковими, цілком нормальними тощо. Ми можемо не отримати відповіді, яку хотіли б отримати, але нам кажуть, що ніщо не заборонено. Але нам радимо обережно ставити питання, запитувати «що» замість «чому» і не довіряти Богові в будь-який час і в жодному питанні.