Громадянам України

Чого вчить нас 3 розділ книги Осії?

Тоді Осія пояснює це Гомеру вони деякий час не займатимуться сексом (Осії 3:3). Це ще один живий образ стосунків Ізраїлю та Бога. Це пророчий символ духовної відстані, яку має подолати Ізраїль, не маючи свого храму та доступу до Бога.

Полон. Осії 3:4 стосується неминучий полон Ізраїлю, коли люди залишаться без лідерів («царів» або «князів») і без храму та релігійних практик, у які вони вірять («жертва»). Вони також були б без одкровення (представленого ефодом, до якого були прикріплені Урім і Туммім).

3. Любіть, як Господь любить синів Ізраїля – Одруження Осії є зображенням відносин Бога з Ізраїлем. Осія мав представляти любов Бога до Ізраїлю у своїй власній вічній любові до Гомер. І тут ми бачимо стандарт, якого Бог хоче, щоб ми дотримувалися, а це те, що ми повинні любити так, як Він любить нас.

3 І я сказав йому: Ти будеш зі мною багато днів; ти не будеш чинити розпусту і не бери іншого чоловіка; Я зроблю те саме з тобою. 4 Багато днів сини Ізраїля будуть без царя, і без князя, і без жертви, і без боввана, і без ефоду, і без терафима.

3:4-5 Ось застосування притчі про Ізраїль. Вони повинні завжди сидіти, як вдова, позбавлена ​​всіх радощів і почестей; але вони будуть в довжину, щоб отримати знову. Ті, хто шукає Бога, щоб знайти Його, повинні прикластися до Христа і бути Його добровільними особами.

Послання Осії чітко проголошують, що стосунки Бога з людьми включають суд, а також що ці стосунки тривають по той бік суду, тому що Бог вірний. Осія вчить цього Пізнати Бога означає перетворити все своє життя на віру та послух. .