Громадянам України

Що Опра думає про Бога?

Ми можемо весь день говорити про мої стосунки з Богом. Це великий. Мій улюблений біблійний вірш — Псалми 37:4. «Насолоджуйся Господом, і Він виконає бажання твого серця». мені Господь є все, що добре, все, що велике, все, що є любов, все, що поза часом, все, що є мир.

Вінфрі вважає себе і християнкою, і критиком християнства, каже Лофтон. Виховувалася в Баптистська церква, описує себе як постійного читача Біблії, і завдяки своєму телешоу по суті побудувала церкву, яку хотіла.

Можливо, Опра не наймолодша з голлівудських приятелів Гаррі та Меган, але коли справа доходить до того, щоб бути наставником дитини, вона, безумовно, більш ніж кваліфікована. 67-річна дівчина вже є хрещеною матір'ю дітей своєї найкращої подруги Гейл Кінг. Кірбі і Вілл, і, як повідомляється, завжди грав активну роль у їхньому житті.

В основі всього, що робить Опра Вінфрі, є послідовне повідомлення: що люди повинні брати особисту відповідальність за своє життя та покращувати світ. Вінфрі виховувала її бабуся в Костюшко, штат Міссісіпі.

Переважна більшість американців все ще повідомляють, що вірять в Бога без застережень, з деякими сумнівами або принаймні деякий час. Якщо не в Бога як такого, вони вірять у «якусь вищу силу». Справжні невіруючі — атеїсти — становлять лише 7 відсотків населення.

Ісус сам був євреєм. досі християни розглядати його як центральну фігуру віри: Ісус є рятівником світу. Для інших він є чудовим джерелом натхнення. В ісламі Він є пророком, а в індуїзмі Ісус є одним із багатьох богів.