Громадянам України

Що означає Attahiyat?

Ташаххуд (араб. تَشَهُّد, що означає "свідчення [оф віра

віра

Іман (араб. إِيمَان, романізоване: ʾīmān, букв. «віра» або «переконання», також «визнання») в ісламській теології позначає визнання віруючим віри та вчинків у релігійних аспектах ісламу. Його найпростішим визначенням є віра в шість символів віри, відома як аркан аль-іман.

https://en.wikipedia.org › wiki › Іман_(Іслам)

Іман (іслам) – Вікіпедія

]»), також відомий як ат-Тахійят (араб. ٱلتَّحِيَّات), це частина мусульманської молитви, де людина стає на коліна або сидить на землі обличчям до кібли (в напрямку Мекки), прославляє Бога та вітає Мухаммеда та «праведних». слуги Божі», а потім…

Attahiyat – це арабське слово, яке означає «Привітання» або «Привітання» і це відноситься до Attahiyat Lillahi wa Salawat Dua, яка читається, коли людина знаходиться в положенні сидячи.

Attahiyat насправді частина розмови між нашим Творцем Аллахом С.В.Т. і нашим улюбленим пророком Мухаммедом (мир йому і благословення) під час його подорожі Аль-Ісра Валь Мірадж. …

"Attahiyat u lil Allah i wa assalawat u wa attaiyibat. Assalam u a'laika aiyoha annabiyyu wa rahmat u Allah i wa barakatuh. Assalam u a'laina wa a'la ebadi e llahi essaliheen.

Є 3 – 4 версії Attahiyat (Tashahhud) – assim al hakeem – YouTube.

Мир тобі, о Пророк, і милість Аллаха, і Його благословення. Мир нам і праведним рабам Аллаха. Я свідчу, що немає бога, крім Аллаха, і я свідчу, що Мухаммад є Його слугою і посланцем».