Громадянам України

Що означає благодать, милосердя і мир?

Благодать, милосердя і мир це три великі переваги спасіння. У цих трьох словах, які Павло сказав своєму учневі Тимофію, узагальнено все Євангеліє. Усі три підсумовують роботу спасіння Господа Ісуса Христа. Благодать є основою нашого викуплення, це отримання того, чого ми не заслуговуємо. 27 грудня 2018 р.

Додаткова інформація. Благодать — це дар нашого Небесного Батька, який дається через Його Сина, Ісуса Христа. Слово благодать, яке використовується в Святому Письмі, стосується передусім того, уможливлююча сила та духовне зцілення, запропоновані через милосердя та любов Ісуса Христа.

Підсумовуючи, можна сказати, що благодать є посиланням на джерело нашого викуплення, а мир є результатом цієї благодаті. Усі ми, хто в Христі, отримали цю благодать і тепер маємо мир з Богом.

Мир — це стан розуму та серця, який ми відчуваємо, коли довіряємо Божій благодаті та милості до нас. . Мир приходить від знання того, що Божа благодать підтримає нас навіть у найважчих кризах (Флп. 4:7). Бог запевняє нас, що навіть коли ми з жахом не виконуємо своїх зобов’язань перед Ним, Він змилується над нами.

Вітальна благодать і мир, які вони використовували, були молитвою, це був акт поклоніння, в якому Христос завжди згадувався в єдності з Отцем, що Це означає, що саме через Нього всім цим можна насолоджуватися, рости і примножуватися.; оскільки всі ці благословення були даровані Богом у Христі.

Милосердя – це акт утримання заслуженого покарання, тоді як благодать – це акт надання незаслуженої ласки . У Своїй милості Бог не дає нам заслуженої кари, тобто пекла; у Своїй благодаті Бог дає нам дар, якого ми не заслуговуємо, тобто небо.