Громадянам України

Що означало Якова 1 17?

Якова 1:17-20 Біблія Бог говорить сьогодні (DHH94I) Він, тому що він так хотів, Він дав нам життя через послання істини, щоб ми могли бути першими плодами Його творіння.. Пам’ятайте про це, дорогі брати: усі ви повинні бути готові слухати; З іншого боку, вони повинні бути повільними в розмові та повільними, щоб злитися.

Все добре і досконале, що нам дається, походить згори, від Бога, який створив зорі на небі. Бог завжди той самий: у Ньому немає варіацій чи затемнень.

Справжній християнин стає такою ж іншою особою, ніж вона була до оновлюючих впливів божественної благодаті, ніби вона була сформована заново. Ми повинні присвятити всі свої здібності служінню Богові, щоб ми могли бути своєрідним первістком Його створінь..

Оскільки Бог є Творцем творіння, Він не змінюється. Або, кажучи мовою Якова, оскільки Бог є «Батьком світла», Він не змінюється; немає " немає варіацій або зміни тіні Зараз у Ньому наш світ змінюється, можливо, більше, ніж будь-коли.

The Привіт добре Подарунки від Бога. Зразок Дарунки, які ви отримуєте від Небесного Батька, можуть не виглядати так, як подарунки, які ви отримали минулого Різдва, але я можу запевнити вас, що якщо вони прийдуть від Бога, вони будуть саме тими, що вам потрібні на цей час у Його досконалому плані викуплення. для вас.

#17 Згідно з Біблією, число 17 є символом перемога і досконалість . Йдеться насамперед про духовну досконалість.