Громадянам України

Що таке 72 дні в Біблії?

Вчені вказують на стандартний період трауру після смерті фараона становив 72 дні. Якова оплакували в Єгипті 70 днів, це була величезна честь для пастуха, від якого народ Ізраїлю візьме своє ім’я.

В релігії Умовна кількість учнів, посланих Ісусом в Луки 10 в деяких рукописах (сімдесят в інших). Кількість імен Бога, згідно з каббалою (див. імена Бога в іудаїзмі). Шемхамфораш пов’язаний із кількістю імен Бога.

історія. У давнину, дванадцять тридцятиденних місяців були використані, що становить загалом 360 днів на рік. Авраам використовував 360-денний рік, який був відомий в Урі. У книзі Буття про потоп за днів Ноя проілюстровано цей 360-денний рік, записавши 150-денний проміжок часу, доки води не спали з землі.

Ісус каже, що Син Людський «буде три дні й три ночі в серці землі» — це означає в могилі. Ми припустимо, як прийнято вважати, що Ісус помер у п’ятницю й воскрес у неділю.

Відповідь: "3 дні і 3 ночі” (Матвія 12:40). Багато хто вірить, що Христос помер у п’ятницю ввечері та воскрес у неділю вранці – це було б дві ночі та один день. Однак у Біблії сказано інше, і наші тести суворо базуються на Біблії. Святе Письмо говорить нам, що Ісус був у могилі рівно 3 дні і 3 ночі.

Якщо ви постійно бачите число 72, це може бути знаком або повідомленням від Всесвіту або вашої підсвідомості. Деякі люди вірять у концепцію чисел ангелів, які є послідовністю чисел, які мають духовне чи містичне значення. У цьому контексті 72 може представляти рівноваги, гармонії та духовного зростання.