Громадянам України

Що таке Декларація перших плодів?

Коли ми застосовуємо принцип перших плодів, ми це бачимо всі перші повинні бути віддані Господу: перший день, тиждень (субота), місяць і перший нашого врожаю. Це принцип… Ісус проголосив: «Шукайте ж найперше Його Царства та Його праведності… усе це вам додасться» (Матвія 6:33).

обіцянка прийти. Єврейське слово для першого плоду — bikkurim—буквально перекладається як «обіцяй прийти.” Ізраїльтяни вважали ці перші плоди інвестицією у своє майбутнє. Бог сказав їм, що якщо вони принесуть йому перші плоди, він благословить усе, що прийде пізніше.');})();(function(){window.jsl.dh('ALG1ZtrPO4GeptQPg63N4Qc__36','

Перший плід є чіткою біблійною інструкцією. Вих. 23:19 – «Початок первоплоду твоєї землі принесеш до дому Господа, Бога твого. Не варити козеняти в молоці матері його». Якщо ви вивчатимете Святе Письмо, то зрозумієте, що Бог не жартує з першими.

Перший плід відрізняється від десятини. Хоча обидва є жертвами Богу, перші плоди дають найкраще на початку. Десятина — це невеликий відсоток або частина від загальної суми. Велика різниця між ними полягає в тому перший плід потрібно давати на початку і з найкращого.

Подарувати свої «Первіки» означає щоб принести Богові першу і найкращу частину з усього, що ми отримуємо.

Перші плоди тих, що заснули ознака того, що жнива почалися і ще багато врожаю ще попереду, апостол Павло говорить, що Ісус Христос був першим із мертвих («померлих»), хто воскрес, і що багато інших воскресне.