Громадянам України

У чому головна ідея Буття 3?

Це те, що зображено в Буття 3. Як і в Едемі, Бог діє, щоб спасти, і Бог спасає. Все, що нам потрібно зробити, це прийти перед Богом, покаятися у своїх гріхах і повірити в Ісуса Христа. Це євангелія, і вона була прообразом падіння Адама та Єви. 9 лютого 2021 р.

Буття 3 розповідає нам про те, як гріх увійшов у світ. Це також показує вам, як гріх проникає у ваше життя. Адам і Єва вирішили зробити те, що, як вони знали, було неправильним. Вони вибрали себе, а не Бога, і цим завдали собі шкоди.

Є багато місць у другому та третьому розділах книги Буття, де використана мова показує, що Адам і Єва не мають вільної волі, включаючи Буття 2:8, Буття 2:15, Буття 2:21-22 та Буття 3:20. Усі ці вірші мають мову, яка це показує Бог керує, і Адам і Єва не мають права голосу в тому, що вони роблять.

Перше біблійне пророцтво та шепіт про потребу в Месії виголошено в Буття 3:15 після того, як Адам і Єва вирішили піти за голосом обманщика замість голосу Істини. Злий пообіцяв, що їхні очі відкриються, і вони будуть, як Бог, знаючи добро і зло (Бут. 3:5).

Тема книги Буття є створення, гріх і відтворення. Бог створив світ дуже добрим, але спочатку прокляв його, а потім знищив у потопі через непослух людини.

Чи Адам і Єва були «покарані» за свій проступок? «Ми можемо уявити тяжке становище Адама і Єви. Вони були засуджені на печалі, біди, проблеми та працю, і вони були вигнані з присутності Бога, і смерть була оголошена їхньою долею.