Громадянам України

Як благословити працю?

Благослови, Господи, моїх начальників, колег, клієнтів і всіх людей, які спілкуються зі мною в цей день. Віднови мої сили, щоб зробити своє робота найкращим чином. У цей день я прошу Тебе, Господи, щедрого серця, щоб з добротою служити всім людям і не бути байдужим до їхніх потреб.

Однак, Псалом 128 Це обіцянка праці та процвітання для віруючих, якщо вони бояться Господа: «Блаженні всі, хто боїться Господа, хто ходить дорогами Його. Що своїми руками заробиш, те й їстимеш; Ви будете насолоджуватися щастям і процвітанням.

«О святий Йосифе Трудівнику, заступайся за мене в цю хвилину. Допоможіть мені досягти a робота бути гідним, щоб я міг ділитися своїми талантами з іншими і знати, наскільки це гідно й приємно мати їх. Даруй нам терпіння, відкриваючи двері, і дай нам мудрості бачити волю Божу.

Ідеальною молитвою перед початком роботи є: «Дай мені, Господи, мудрість, розум і керівництво, щоб я міг добре працювати.. Тому я звертаюся до мого авва Отця, який на небі.

Господи, дай мені досвід і вміння моя робота, як ти дав своїм слугам Бецалеїлу та Оголіяву, які зробили робочих місць чудово для вас. Я молюся, щоб воно прийшло він день, коли я можу зібратися мій родини і радіти досягненням моєї роботитому що ваш Господь Бог ти нас благословиш.

Батьку, в ім’я Ісуса, я шукаю твоєї мудрості і довіряю тобі, щоб вести мене в пошуку роботи, яка найкраще підходить для мене. Я буду ходити в милосерді та правді, і не буду покладатися на власний розум. Дякую тобі за те, що відкриваєш двері, які ніхто не може зачинити, і за те, що надаєш мені ласку.