Громадянам України

Як молитися Богу з вірою і надією?

Амінь. Бог Всевишній, дай нам віра правда і зробити це віра росте в нас день у день. Дайте і нам надія і любові, щоб ми могли служити ближнім згідно з Твоєю волею; через Твого Сина, Ісуса Христа, Господа нашого, який живе і царює з Тобою і Святим Духом, єдиний Бог, тепер і навіки. Амінь. 18 листопада 2020 р

Коли ви розмовляєте з ним, ви повинні робити це з повагою і благоговінням, підкоряючись його волі. Можна сказати щось на зразок «Господи, Ти всемогутній Бог. Ти створив мене і все навколо мене. «Я знаю, що у вас є план на моє життя, і я хочу жити згідно з вашою волею»..

Почніть свою молитву Перш ніж почати, знайдіть тихе місце, де вам буде комфортно. Хороший спосіб почати звертатися до Бога по імені. Ви можете сказати: «Любий Боже» або «Любий Небесний Батьку», «Отче наш на Небесах» або просто «Боже».

до молитися до нашого Небесного Батька, повинен сказати йому, що ми насправді відчуваємо в наших серцях, довіряти йому, просити вибачення, благати його, дякувати йому і виражати свою любов. немає повинен повторювати безглузді слова чи фрази (див. Матвій 6:7–8).

Боже мій, я знаю, що зможу покластися на твої вчення, на твої слова з життя. Я хочу мати один віра такий великий, як гори, такий великий, що він може надихнути інших звернутися до вас, що він може змінити життя, але, перш за все, він може змінити думки. Збільшити мій віра божественний Бог, в ім'я з Ісус Христос, амінь”.

Обов'язково моліться Отцю в ім'я Ісуса Христа і просіть знати що таке правда. Обов'язково запитати від щирого серця, що означає, що повинен мати справжній намір робити будь-яка відповідь Бога від нас вимагає; і той справжній намір має народжені нашими віра в Ісусі Христі.