Громадянам України

Як вважати себе мертвим для гріха?

Щоразу, коли ти стикаєшся з будь-якою спокусою, почати з Римлян 6:11. Вважайте себе мертвим для гріха і живим для Бога у Христі. Повірте, якою б сильною не була ця спокуса, Ісус зламав її силу на Хресті. Вірте, що силою Духа, через віру, ви можете бути мертвими для цього гріха. 7 листопада 2013 р.

Мертвий для гріха означає незгода з похотями в тілі Гріх (хіть) прихований у тілі. Спокуса породжує гріх, але ми ніколи не повинні дозволяти йому панувати. Як тільки ми усвідомлюємо пожадливість, ми повинні вважати себе мертвими для гріха. (Римлянам 6:11).

Бути «мертвим для гріха» означає ми відмовляємося від нього раз і назавжди. Це називається «покаянням», або зміною вашого розуму щодо гріха. Це означає, що колись ти був володарем власного життя, але з цього моменту ти збираєшся змінити обличчя й наслідувати Ісуса як Господа свого життя.

Павло продовжував, що ми «справді мертві для гріха». Слово «гріх» описує нашу особистість і діяльність, яка існувала до того, як ми підкорилися Господу Ісуса Христа. Це передбачає гріховну природу, з якою ми народилися, включаючи всі її дії та поведінку, які суперечили Богові (див. Колосянам 1:21).

борони Боже. Як нам, мертвим для гріха, жити далі там? Хіба ви не знаєте, що всі ми, які христилися в Ісуса Христа, христилися в Його смерть?

богохульство проти Святого Духа Непростимим гріхом є хула на Святого Духа. Богохульство включає висміювання та приписування дияволу дій Святого Духа.