Громадянам України

Як загробне життя впливає на християн сьогодні?

відповідь: На багатьох християн впливає віра в те, що після смерті вони будуть засуджені, як у притчі про овець і козлів, і що відправлення в пекло є реальною можливістю (1), тому вони можуть вирішити слідувати вченням Ісуса (1).

Жертва Ісуса розглядалася як перемога над гріхом і смертю. Однак християни вірять, що фізична смерть все одно трапляється, але ті, хто живуть добрим життям і вірять у Христа, отримають вічне життя на небесах. Християни вірять у це після смерті Бог судитиме їх за вчинки, які вони зробили за життя.

Християни тлумачать вчення Біблії про життя після смерті означає, що після смерті люди матимуть духовне існування, а не лише фізичне. На віру в життя після смерті може впливати сенс і мета, які вона надає життю християн.

Перший спосіб, у який віра в Бога як люблячого впливає на християн сьогодні, це поклонятися Ісусу тому що Бог так полюбив людство, що дозволив своєму синові Ісусу померти на хресті заради прощення людства. Християни будуть ходити до церкви, молитися і дякувати Богові за це.

Згідно з Біблією, люди втрачають усі думки, почуття та емоції після смерті. Вони не свідомі в будь-якому розумінні цього слова. Вони спокійно відпочивають. Їхній дух, або Подих, який дає їм і робить їх живою душею, покинув їхні тіла і повернувся до Бога до Воскресіння.

Деякі люди стверджують, що віра в загробне життя дійсно впливає на те, як вони живуть у цьому житті. Наприклад, якщо християнин вірить у пекло, то він повинен уникати дій, які не подобаються Богу, напр. вони не будуть вбивати, красти або чинити перелюб.