Громадянам України

Як змусити Бога допомогти мені?

Перший крок – це нехай Бог знає, що ти потребуєш Його і хочеш Його допомоги. По-друге, просіть у Бога Його керівництва та сили твердо стояти на Його обіцянках. Ми часто потребуємо допомоги через свій минулий вибір і гріх. Попросіть Бога допомогти вам зосередитися на Його співчутті та благодаті, щоб позбавити вас відчаю та душевного болю. 10 травня 2021 р.

Коли просиш у Бога допомоги, будьте конкретними щодо того, чого ви хочете від Нього. Потім скажіть Йому, що ви довіряєте Його шляхам, навіть якщо вони не такі, як ви очікуєте. Завершіть молитву, подякувавши Йому, і будьте терплячими, поки чекаєте, поки щось станеться.

Присутність: незалежно від того, чи можемо ми відчути чи відчути Бога, Він завжди з нами в нашій біді. Його присутність є об’єктивним фактом, навіть у часи, коли ми не можемо Його відчути. Ось чому ми молимося, залишаємось у Слові та шукаємо Святого Духа. Ця реальність підтримує і дає нам змогу продовжувати.

Проведіть час у молитві та роздумах, просячи в нього мудрості та розуміння. Пам’ятайте, що Божі шляхи вищі за наші (Ісая 55:8-9), і він може мати інший план або час для вашого життя. Довіряйте Богу і пам’ятайте, що він знає, що для вас найкраще, навіть якщо ви цього не бачите.

Проведіть зосереджений час на молитві. Найбільш очевидна відповідь на запитання: «Як я можу знати Божу волю щодо свого життя?» це запитати Його. Зверніться до Бога в молитві і запитайте Його, що Він хоче від вас. Бог хоче, щоб ви пройшли через процес пошуку Його волі, не вірячи в брехню, яку Він намагається приховати від вас.

Я молюся до вас, оскільки я відчайдушно потребую допомоги. Мені потрібно знати, що ти піклуєшся, що ти любиш мене, будь моїм притулком від болю, заміни мої страждання спокоєм і будь моєю силою, коли я відчуваю слабкість і мені важко продовжувати.