Громадянам України

Яка молитва лева з племені Юдиного?

Моліться з духом достатньо: Помазанням Лева з племені Юди я переслідую своїх переслідувачів в ім’я Ісуса! О Боже, встань і виведи мене з кімнати, яка не сприяє моїй долі в ім’я Ісуса! Лев Юдин встань, і відкинь усяку темряву від лиця мого; в ім’я Ісуса! 8 грудня 2020 р

Теологічне значення назви, що зображує Ісуса у вигляді лева підкреслює Його силу, велич і найвищу владу над усім створінням. Це підкреслює Його роль як Царя та виконання старозавітних пророцтв щодо приходу Месії з роду Давида, який походив із коліна Юди.

Лев Юди здавна був символом хоробрість, шляхетність і сила. Цей символізм використовується в Біблії понад 150 разів, але найчастіше його ототожнюють із домом Юди та нащадками дому Юди, включаючи самого Юду, царя Давида, царя Соломона та Ісуса.

В Об’явленні 5:5 ми читаємо про Ісуса: «Ось переміг Лев з коліна Юди». Ісус є Лев Юди. І сьогодні, коли ми підходимо до Буття, першої книги Біблії, до кульмінації історії про Йосипа (і кульмінації всієї книги Буття), ми можемо зрозуміти чому.

Термін «Лев Юди» зустрічається в стародавній молитві, яка часто використовується в духовній війні проти диявола та його сил. У цьому сенсі так і є свого роду екзорцизм, або молитва, що докоряє роботі сатани. Зазвичай цю молитву приписують святому Антонію Падуанському, але насправді вона може бути ще до нього.

Зі своєю королівською гривою та могутньою присутністю лев є прикладом авторитет і мудрість. Духовна медицина лева заохочує нас реалізувати свій власний лідерський потенціал, прийняти наші унікальні якості та надихати та направляти інших із чесністю та співчуттям.