Громадянам України

Яка важлива звістка з життя сіяча?

Повідомлення вірша таке кожен із нас повинен мати тверду рішучість і тверду віру в себе, незважаючи на те, що трапляється на його шляху. Вірш спонукає людей дотримуватися своїх цілей і бути рішучими, відданими та наполегливими, поки вони не досягнуть своїх цілей.16 грудня 2019 р.

Людина представляє Бога, а насіння є Його посланням. Подібно до того, як посіяне зерно починає рости, Слово Боже починає поглиблюватись і рости всередині людини.

Яка головна тема притчі про сіяча? Слово Боже не може діяти в нашому житті, якщо ми не маємо сприйнятливого серця. Людське серце подібне до сприйнятливого ґрунту для насіння Слова Божого. Ісус використав цю аналогію в притчі про сіяча.

Поет спостерігає за кропіткою самовідданістю сіяча і відчуває глибоку пошану перед ним. Навколо всіх цих дій цього сіяча обертається центральна ідея поеми. Темою вірша є самовідданість, наполегливість і відданість і захоплення поета вчинками сіяча як благородними та самовідданими.

Урок із притчі про сіяча Бог *благословить тих людей, які йому довіряють. З цієї притчі ми дізнаємося тих самих істин, що й з *блаженств. Коли ми знаємо, що нам потрібен Ісус, ми повинні довіряти йому. Коли ми дійсно довіряємо йому, він навчатиме нас.

Написано як відповідь і критика неоконсервативного нападу на державу загального добробуту, опублікований менше ніж через рік після заворушень у Лос-Анджелесі 1992 року, роман описує антиутопічне майбутнє, де суспільство значною мірою зазнало краху через глобальне потепління, зростаючу нерівність у багатстві та корпоративну жадібність.