Громадянам України

Яке біблійне визначення відплати?

Цей теологічний термін просто означає віддавати взамін. Існує розрахунок платежів, якому Ісус навчив нас, відкриваючи Його характер. У Луки 14:12-14 Ісус навчає, що ми повинні давати тим, хто не може дати взамін. 31 жовтня 2019 р.

Словник короля Джеймса – Відплата Погасити; винагорода; відновити. Господь віддав мені за моєю справедливістю; згідно з чистотою рук моїх Він відплатив мені. Бо я дотримувався Господніх доріг і не відступив від Бога мого. (Псалом 18:20-21) Джерело: Словник короля Якова. (

«Відшкодування» означає відшкодувати. Ми отримуємо винагороду за виконану роботу. Пам’ятайте, що вічне життя є нашою спадщиною, а не нагородою, і ми нічого не зробили, щоб заслужити цей дар благодаті. Однак Христос запропонує нам якусь іншу винагороду після того, як ми увійдемо у вічне життя.

Отож, не відкидайте вашої довіри, яка має велику нагороду. Вам бо потрібна терпеливість, щоб, виконавши волю Божу, одержати обітницю. Бо ще трохи, і прийде той, хто має прийти, і не забариться.

Павло заявляє, що ми повинні протистояти нашому природному людському інстинкту помсти і відмовлятися коли-небудь відплачувати за зло, коли нам роблять зло. Це буде правдою незалежно від того, віруюча людина, яка завдає нам болю, чи ні. Навпаки, Павло каже нам бути уважними, коли нам чинять зло.

2 Фессалонікійців 1:6 Саме тоді він сказав їм: «Бачи це справедливість перед Богом віддати скорботу тим, хто вас турбує…» (2 Фессалонікійців 1:6).