Громадянам України

Яке послання Ходи до Емауса?

«Шлях до Емауса» — це програма духовної віднови, спрямована на зміцнювати місцеву церкву шляхом розвитку християнських учнів. Підхід програми серйозно розглядає модель служіння Христа та заохочує учнів Христа діяти так, щоб бути «слугами всіх».

Хода до Емауса – це досвід християнської духовної віднови та формування, який починається з триденного короткого курсу християнства. Це так можливість зустріти Ісуса Христа по-новому, оскільки Божа благодать і любов відкриваються вам через інших віруючих.

Це історія, яка відкриває нам не лише щось про те, ким ми є, але й те, як Ісус відкриває нам очі, щоб побачити Його таким, яким Він є, і про те, як ми можемо пізнати Його. Подорож до Емауса є як буквальною, так і духовною подорожжю.

Емаус представляє місце, куди ми йдемо втекти Учні сумували і втратили надію. Вони на деякий час залишали Єрусалим — місце їхнього болю й розчарування. Емаус може бути будь-чим, що ми робимо або куди б ми не йшли, щоб змусити себе забути наш біль, зло у світі або наше розчарування в Богі.

Еммаус згадується в Євангелії від Луки як село, де Ісус явився своїм учням після свого розп’яття та воскресіння.

Дорогий друже в Господі, нехай мир і любов Бога наповнять твоє серце цього дня. Нехай цей досвід Кайрос оновить і освіжить вас у Дусі. Я молюся, щоб ви відчули мир і любов Господа і насолоджувалися Його дружбою, яка в радості перевершує будь-яке розуміння.