Громадянам України

Яке потужне повідомлення про хвалу та поклоніння?

Хвала і поклоніння є можливості говорити від свого серця до серця Бога. Коли ви хвалите й поклоняєтеся, ви говорите, співаєте, проголошуєте та проголошуєте, ким є Бог і Його сила, а також ким ви є як Його дитина. Знову ж таки, це відображає зв’язок — інтимний простір — між вами та Ним.

"Якщо ми будемо вірити в Нього і демонструвати цю віру, прославляючи Його, Він проведе нас через будь-яку ситуацію до місця перемоги1. Благословлятиму Господа повсякчасно, хвала Його завжди в устах моїх. 2 Нехай хвалиться Господом душа моя, почують про це покірні та звеселяться.

Хвала відкриває шлях до Божих благословень у нашому житті. «Увійдіть у брами Його з подякою, а в подвір’я Його — з хвалою! Подякуй йому; благослови його ім'я! Бо добрий Господь; Його милість навіки, а вірність Його для всіх родів» (Псалом 100:4, 5).

З’єднання з Богом Незалежно від того, чи ми прославляємо Бога у своїй музиці та житті, чи поклоняємося Йому, і хвала, і поклоніння служать меті залучаючи нас до Його присутності, допомагаючи нам усвідомити, що Він є і наскільки Він важливіший, ніж проблеми, з якими ми зараз стикаємося в нашому житті.

Моліться.

  1. Розуміння тексту, який ви співаєте, і здатність передати це розуміння.
  2. Любов до людей, яких ти ведеш.
  3. Мудрість у виборі пісень і віршів для поклоніння.
  4. Здатність діяти відповідно до істин, які ви співаєте та говорите.
  5. Смирення, щоб вести так, щоб прославляти Бога, а не себе чи громаду.

Метою хвали й поклоніння, що стосується співу, танцю та молитви, є щоб створити інтимний простір між вами та Господом, дозволяючи Йому говорити безпосередньо до вашого серця таким чином, щоб ви наблизились до Нього. Як наслідок, Він прославлений, і ти глибше проникаєш у свою ідентичність у Ньому.